Beveiligde cloudopslag

Microsoft 365 business

Hedendaagse kantoor in de cloud.

Dit is de nieuwe zakelijke standaard voor bedrijven van klein (eenmanszaken) tot groot (corporates), waarbij alle tools zijn inbegrepen om je volledige business succesvol te laten opereren. Met de groeiende hoeveelheid ‘werken op afstand’ en de nieuwste technische mogelijkheden groeit het gebruik van Microsoft Office 365 gestaag en wordt het meer gebruikt. Uw bestanden en email zitten veilig en versleuteld in de cloud conform de AVG-norm. Het is de nieuwe standaard voor bedrijven en beschikbaar via All day ICT.

microsoft, windows, window

Geschikt voor Windows, Mac, tablets & Smartphones in alle reguliere talen. All day ICT zal dit voor u op alle apparaten installeren.

Vijf installaties per gebruiker. U kunt het office pakket (word, outlook enz) op 5 verschillende apparaten installeren.

Met Microsoft Teams bent u altijd in contact met uw collega's. Vergaderen is nog nooit zo makkelijk geweest met deze superhandig app. Teams bevat tal van mogelijkheden.

Dit product bevat een abonnement wat maandelijks wordt gefactureerd. Uw domein moet gekoppeld worden hiervoor. Zorg dat u login gegevens heeft van het betreffende domein

Mogelijkheden

Geniet van een volledige, geïnstalleerde Office ervaring in pc’s, Macs, Windows tablets en iPad® en Android ™ tablets en de meeste mobiele apparaten. Elke gebruiker kan Office installeren op 5 pc’s of Macs, 5 tabletten (Windows, iPad en Android), en 5 telefoons.

 Gebruik business-class e-mail via een rijke en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is vanaf uw bureaublad of vanuit een webbrowser met behulp van Outlook Web App. Hier krijg je een 50 GB mailbox per gebruiker en bijlagen verzenden maximaal 25 MB.

Host online vergaderingen met audio en video met behulp van one-click scherm deling en HD-video-conferencing.

Yammer collaboration software en zakelijke toepassingen kunnen uw medewerkers verbinden met de juiste mensen, informatie tussen teams te delen, en samen projecten te organiseren, zodat ze verder en sneller kunnen gaan.

Microsoft Onedrive for Business geeft iedere gebruiker van 1 TB aan persoonlijke cloud-opslag die kan worden geraadpleegd vanaf elke locatie. Eenvoudig documenten delen met anderen binnen en buiten uw organisatie en controleer wie het kunnen zien en elk bestand te bewerken.

Werk samen aan projecten met team sites die helpen om de bijbehorende documenten, notities, taken, en gesprekken met elkaar te organiseren.

Blijf op de hoogte. Zoek en ontdek content over Microsoft 365, gebaseerd op persoonlijke inzichten. Office Delve is de eerste ervaring die wordt aangedreven door Office Graph, een verzameling van de geanalyseerde signalen of inzichten gebaseerd op het gedrag ten opzichte van inhoud, thema’s, en de contacten van elke gebruiker.

Pagina's

Onze inzet

0 %
5/5