ICT beheer

ICT beheer op maat

U wilt voorkomen dat uw ICT stil komt te liggen. ICT beheer uitbesteden is daarom een goede keuze.

All day ICTneemt de volledige zorg van uw ICT op zich. Wij zorgen dan voor de functionaliteit, performance en continuïteit van uw ICT tegen vaste kosten.

Uw medewerkers kunnen efficiënt doorwerken, want wanneer er storingen zijn, zal All day ICT deze tijdig detecteren.

Ook bieden wij gebruikers de juiste ondersteuning bij ICT vraagstukken waardoor zij hun werkzaamheden snel kunnen hervatten. Bespreek de mogelijkheden met All day ICT. Wij bieden totaaloplossingen op maat!

Systeembeheer

Voor een IT systeem dat naar behoren werkt. Printers die printen, computers die hun snelheid behouden, up-to-date software. All day ICT draagt er zorg voor.

Proactief beheer

Geen last van storingen binnen uw IT omgeving. Met onze beheersoftware houden wij alles in de gaten en lopen vooruit op storingen.

24/7 storingsdienst

Voor technische storingen staan wij elk moment van de dag voor u en uw werknemers klaar. 

computer bewaking
ALTIJD UP TO DATE EN VEILIG OP INTERNET

Veiligheid staat voorop, daarom zorgen wij ervoor dat al jouw computer apparatuur up to date blijven en staan wij 7 dagen per week klaar om jouw vragen te beantwoorden. Vanaf €14,99  per maand monitoren wij jouw desktop/laptop op afstand. Dit gebeurd 24 uur per dag, 7 dagen per week en in geval van calamiteiten wordt de gebruiker per direct op de hoogte gesteld. Nooit meer omkijken naar je computer !! altijd veilig en up to date het internet op.

Veel gestelde vragen

Eigenlijk kunt u alle taken uitbesteden waar niet per se de ervaring en inbreng van de organisatie bij benodigd is. De uitbestede werkzaamheden zijn vrijwel altijd de ondersteunende activiteiten of nevenactiviteiten.

We kunnen je ICT omgeving in beheer nemen. Voordat we dit doen, maken we een inventarisatie en bekijken of we zaken kunnen optimaliseren. Daarbij geven we ook een advies over databeveiliging.

Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar voor vragen. Voor het ook direct oplossen van problemen, kiezen veel van onze klanten ervoor om de storingsdienst uit te breiden naar 24/7. Hiermee lossen wij ook in het weekend en in de avonduren direct het probleem op.

Ja, zowel bij een IT-infrastructuur lokaal als in de cloud, kunnen wij de omgeving monitoren. Wij krijgen direct een melding als er onregelmatigheden voorkomen in een van de volgende componenten:
– Netwerkcomponenten en switches
– Servers
– Werkplekken
– Websites

All day ICT verzorgt controles van back-ups, installeren hardware, software en updates, resetten wachtwoorden, maken gebruikersaccounts aan, beantwoorden technische vragen en verhelpen storingen. We beveiligen het netwerk en we rapporteren wat er met de systemen gebeurt. Dat stelt ons in staat om samen met u te bepalen wat wij nu en straks nodig hebben voor een stabiele en veilige IT-omgeving.

Pagina's

Onze inzet

0 %
5/5