Website inclusief webhosting

Jouw website binnen enkele dagen online.

Voor elk bedrijf en ondernemer is een professionele website onmisbaar. Het is tegenwoordig de basis voor elke succes. Bij All day ICT ben jij snel voorzien van een professionele website. Wij dragen de zorg dat dit allemaal werkend wordt gemaakt en blijft functioneren.

Controleer of jouw web domein nog beschikbaar is

Met WordPress kan je zelf jouw website beheren vanuit elke locatie, als je maar internet hebt.

Elke website wordt geleverd met SSL-certificaat, zodat alle activeiten op jouw website zijn versleuteld.

We maken jouw website niet alleen voor computers. Ook op tablets en telefoons wordt het net zo doeltreffend.

Uiteraard leveren wij de website geheel AVG proof op. Inclusief standaard cookiebar.

Hoe gaan wij van start

met een nieuwe website?

U vraagt een offerte aan. We nemen voordat we de offerte opmaken contact op om uw wensen en ideeën te bespreken.

Na akkoord gaan we de website voorbereiden om al uw ideeën in kaart te brengen. Hiervoor gaan we uitzoeken welk software pakket we gaan gebruiken. 9 van de 10 keer is dat WordPress in combinatie met de welkbekende Elementor website bouwer. Wij melden uw uitgekozen domeinnaam aan (als deze beschikbaar is in het WHOIS database) en zorgen dat het bereikbaar wordt voor het internet verkeer.

Nu gaan we de website bouwen. Tijdens dit proces zullen we regelmatig contact hebben. U ontvangt een url waar de ontwikkelingen van de website te volgen zijn. Samen zetten we in overleg alle puntjes op de i totdat u helemaal tevreden ben.

Als de werkzaamheden zijn afgerond zorgen wij ervoor dat de website voor iedereen online te benaderen is, tenzij anders besproken is. U krijg inlog gegevens om in het beheer portaal te komen. Hier kunt u de webpagina updaten en bijwerken. All day ICT staat ook elke dag klaar voor ondersteuning en onderhoud van uw website.

ELEMENTOR VISUAL BUILDER

Gemakkelijk te bewerken websites

Elementor, een gebruiksvriendelijke visuele paginabewerker, zodat u zelf ook het een en ander kan aanpassen. Makkelijk voor als u vaak foto’s moet plaatsen en verwijderen om de website actueel te houden. All day ICT kan na oplevering de website onderhouden zodat u ongestoord verder kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

Pagina's

Onze inzet

0 %
5/5